Stemmen 

Wij zijn bekwaam in het stemmen van elk type piano. Indien intonatie van de piano nodig is kan dit samen met het stemmen uitgevoerd worden. Kleine mechanische problemen kunnen eveneens tijdens dezelfde afspraak geregeld worden. Daarenboven bieden wij u advies om uw piano onder ideale vochtigheidsomstandigheden te houden.

De prijs voor een gewoon stembeurt in de regio is 120€ + BTW 21% (verplaatsing inbegrepen).

MichelDewit_PianoStemmer

Expertise

Aarzel niet om onze diensten te raadplegen voor een prijsaanvraag en advies bij het overwegen van onderhoud, herstel of restauratie van uw instrument. Een gedetailleerde kostenraming van de te overwegen herstellingen en renovaties zal opgesteld worden na een eerste bezoek. Hierbij zal steeds de nodige aandacht besteed worden aan het aanbieden van herstellingen en renovaties in functie van de waarde van uw instrument en de garantie dat de werkzaamheden een duurzaam effect zullen hebben die u op lange termijn tevreden zullen stellen.

Wij verplaatsen ons graag om hulp te bieden bij het beslissen over de aankoop van een occasie piano bij een particulier. Dit bespaart u  het risico op onvoorziene kosten na aankoop en levert u professioneel advies over de staat en waarde van het instrument.

Herstellingen en restauraties

Wij werken enkel met een ambachtsregister en richten sinds 1983 al onze werkzaamheden exclusief op het herstellen en restaureren van piano’s.

Wij staan in direct contact met de beste leveranciers zodat al onze herstellingen enkel met de meest geschikte en kwaliteitsvolle onderdelen gebeuren.

Het merendeel van de nazichten en herstellingen van de mechaniek van uw piano kan in ons atelier plaatsvinden zonder dat heel uw instrument verplaatst dient te worden.

Indien een grondige restauratie van uw piano noodzakelijk is, kunnen wij in de meeste gevallen ook het transport van uw instrument verzorgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA